Kategori Events

PoddfestivalenDenna upplaga av poddfestivalen samlar poddar från olika förorter i hela landet för att diskutera olika teman kopplade till mående och välbefinnande. Syftet med Poddfestivalen är att lyfta den enorma podd-rörelsen som har skapats i förorterna runt om i Sverige, och visa på podd-formatet som en av samtidens viktigaste arenor för samtal och kultur. Det skapar även en möjlighet för poddlyssnare att lyssna på flera av sina favoritpoddar live samt upptäcka nya.

Podcasterna som deltar i festivalen inkluderar Avbytarbänken, Fast Nej, CLB Podden, Mellan Oss, Tredje Rummet, Swaypod, Småstadstänk, Rensa Luften och Gäeda Podden. För underhållningen står Melody Farshin och Sharmarke Elmi. Kvällens DJ som kommer att bjuda på musik är The Block. Host för kvällen är ingen mindre än Sarah Ameziane.

Poddfestivalen görs i år i av Galdem A Talk Förening i samarbete med Folkets Husby och finansieras genom Collective Impact Husby.

Galdem A Talk är en ideell förening som skapades 2019 av podcasten Galdem a Talk och är en del av Collective Impact.
Detta är ett steg i ledet för Collective Impact att fortsätta främja psykisk hälsa och välbefinnande lokalt, sprida arbetet som görs samt stötta lokala initiativ.

Missa inte Poddfestivalen, en oförglömlig upplevelse.

Tid:
25/2 kl 16:30

Plats:
Folkets Husby
Edvard Griegsgången 16

Recent Posts